Jakob la Cour

om det der bare er minimalt interessant...

marts 2018

Persilleolie til pynt og smag

En nem og hurtig persilleolie som du kan bruge til pynt og som kontrastsmag i eksempelvis supper. Du kan lave den som grov eller klar. Olien kan holde sig ca 1 uge på køl. Opbevar den gerne i en anretterflaske for nem brug.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1033 WkQ4BHTNT72OG%XXpo11gA_thumb_1030 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_102f

Du skal bruge:
  • 2 dl smagsneutral olie. Jeg bruger selv Raps eller vindruekerneolie. Gerne økologisk
  • En god håndfuld persille (men brug gerne
Læs mere...
Comments

Cremet jordskoksuppe med baconknas

Sådan laver du en superlækker jordskoksuppe med baconknas til 4 personer.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_102c UNADJUSTEDNONRAW_thumb_102a

Du skal bruge dette til suppen:
  • 400 g skrællet jordskokker i grove tern
  • 300 g skrællet kartofler i grove tern
  • 2 løg i grove tern
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret timian
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 liter hønseboullion
  • 1/4 liter piskefløde
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Revet muskatnød
Læs mere...
Comments