Jakob la Cour

om det der bare er minimalt interessant...

Nem Og Hurtig Deling Af Ios Fotos Til Din Mac

Pasted Graphic

Først skal du sørge for Foto Stream slået til på både dine iOS-enheder, såvel som på din Mac.

Gå derefter til din ~
/ Library / Application Support / iLifeAssetManagement / aktiver / undermappe.

Her vil du se en masse undermapper med mærkelige navne som f.eks. 013184d3f181aa175db7e48b08817861eff8cac25a. Hvis du ikke er sikker på, hvordan man kommer til mappen Bibliotek i din hjemmemappe, så brug Gå til mappe. Gå til mappe kommandoen i menuen Gå i Finder (også tilgængelig ved at trykke på Shift + Kommando + G), har længe været en hurtig måde at få adgang usynlige mapper, såsom
/Volumes og /usr, at det nu er nyttigt for at få adgang mappen Bibliotek, så godt. Bare skriv /bibliotek og klik på Go for at se mappen i den aktuelle Finder-vinduet.)

Udfør en søgning efter billedfiler i denne undermappe ved at skrive type: billede i søgefeltet og vælge undermappen som fokus af søgningen. (Hvis du tager en masse fotos eller skærmbilleder, og kun ønsker at finde den ene eller den anden, kan du i stedet søge efter PNG screenshots eller jpg til fotos.)

Nu gemme denne søgning som en smart mappe ved at klikke på Gem-knappen lige under søgefeltet. Du kan gemme den, hvor du ønsker. Som standard vil det være i Gemte søgninger mappen, men du kan se den boks, der siger Tilføj til Sidebar, vælg denne hvis du ønsker at have hurtig adgang fra indholdsoversigten i Finder. Hvis du ønsker denne mappe i din Dock, skal du tilføje det til Dock ved at trække mappen derhen.

Når du har brug for at få hurtig adgang til et billede eller et skærmbillede, som du tog på en iOS-enhed, skal du blot åbne denne mappe og finde det. Hvis du har en masse filer, kan du ønsker at tilføje Date Created kolonne (højre-klik på overskrifter, og vælg den på listen), derefter kan du sortere efter dato og få billeder med den seneste dato øverst.
blog comments powered by Disqus