Jakob la Cour

om det der bare er minimalt interessant...

Brug Enhver Fjernbetjening Til Dit Apple Tv

Pasted Graphic 1

Jeg har brugt Apple's ATV i flere år som mediecenter, hvor jeg har jailbreaket den for at kunne streame fra min TimeCapsule. Jeg har normalt brugt den medfølgende alu-fjernbetjening der medfølger, men har egentligt gerne ville have én fjernbetjening der dækkede både mit TV og min ATV.

Apple-TV-Remote-1

Det er meget nemt, og du kan med denne lille guide bruge enhver fjernbetjening. Her er hvad du skal gøre:

1. Bruge den medfølgende Apple Remote og gå ind under Indstillinger -> Generelt -> Remotes.
2. Vælg Lær Remote.
3. Indstil fjernbetjeningen til en enhed indstilling, der ikke kontrollerer andre enheder i området eller vælg knapper, der ikke allerede kontrollerer en funktion på dit tv eller en anden enhed. Mange tredjeparts fjernbetjeninger har en mulighed for at styre forskellige enheder, såsom en videobåndoptager eller dvd-afspiller, eller have en ekstra (AUX) mulighed for en uspecificeret enhed.
4. Vælg Start.
5. Apple TV vil vise ikoner, der repræsenterer de seks knapperne på Apple Remoten med "Op" eller "+" knappen fremhævet først.
6. Brug din tredjepart fjernbetjening, tryk og hold knap, du vil bruge til at styre "op" funktionen, indtil den blå statuslinjen er fuld, som vist nedenfor.
7. Apple TV vil derefter vælge den næste knap funktion. Gentag trin 6 og 7 ved hjælp af en anden knap
8. Når du har programmeret alle seks knappernes funktioner, kan du nu bruge tredjeparts fjernbetjening til at styre Apple TV.

Apple-TV-Remote

Du kan også oprette særlige afspilningsknapperne for hurtigt frem, tilbage, næste kapitel, og meget mere. Jeg har selv valgt op/ned, højre/venstre piletasterne på min TV fjernbetjening, samt den lille grønne knap i bunden til select og den tilsvarende røde til menu. Det fungerer perfekt.
blog comments powered by Disqus